ВУЛ. М. ГОРИНЯ, 11

м. Львів, вул. М. Гориня, 11 (Сихів)
+38 (067) 650-57-64

ВУЛ. ПЛУГОВА, 12

м. Львів, вул. Плугова,12
+38 (067) 415 77 36

Про футбол без кордонів, або перспективи співпраці ФК “ЕКОЛЕНД” з Hammers SС (США)

До Футбольного клубу “ЕКОЛЕНД” для обговорення напрямків співпраці завітали Тарас Гуфрій, менеджер SC Hammers та Василь Скрильов, менеджер тренерів SC Hammers. Ми вирішили поспілкуватися з ними та дізнатися більше про їх футбольний клуб.

Hammers Soccer Club є ровесником ФК “ЕКОЛЕНД” та вже сьогодні має доволі багато прихильників. Чим особливий Ваш клуб?

– Дитяча академія SC Hammers була заснована в квітні 2018 року на базі футбольного клубу для дорослих, команди якого вдало розпочали виступи в аматорській лізі штату Іллінойс (США).

Від початку заснування, керівництво клубу поставило дуже високі цілі та інноваційно-професійний підхід у всьому: повне екіпірування, забезпечення якісним інвентарем, створення хороших умов для тренування дітей, навчання тренерів з метою проходження Американського ліцензування.

Думаю, що дисципліна на старті та чітке бачення напрямку руху – гарантує нашому клубу великі перспективи, а батьки, відчуваючи це, довіряють тренування своїх майбутніх чемпіонів саме нашим тренерам.

Розкажіть, будь ласка, про методики тренування майбутніх чемпіонів у Вашому клубі.

– Ми працюємо за європейськими методикамитренувань і в цьому аспекті схожі з вашим Футбольним клубом “ЕКОЛЕНД”.

В нас займаються діти від 3-ох до 14-ти років, тренування відбуваються у різний час для різних вікових груп, де за кожною з них закріплено 2-3 тренери. Всі вони досвідчені та кваліфіковані, стараються знайти підхід до кожної дитини. Основну увагу приділяємо покращенню технічних, фізичних й тактичних здібностей дитини і, звісно, працюємо над розвитком вольових якостей, щоб в майбутньому наші діти стали, як Ви влучно сказали, справжніми чемпіонами!

Чому в Україні саме еколендівці привернули Вашу увагу? Чим для Вас став особливим цей дитячий клуб?

– Ми вважаємо, що усі спортивні дитячі школи повинні співпрацювати між собою, особливо у міжнародних масштабах, адже обмін досвідом не тільки породжує прогрес, але й загартовує дух командної роботи. Звісно, якщо це не створює конфлікту інтересів:) Ретельно шукали в Україні дитячий футбольний клубподібний за стилем до нашого, тому що наші засновники та багато тренерів є вихідцями саме звідси і прагнуть підтримувати тісний зв’язок з рідною країною. Концепція та стратегія Футбольного клубу “ЕКОЛЕНД” – дуже подібні до наших. А ще ми давні знайомі з Директором ФК “ЕКОЛЕНД”, досвідченим футболістом й тренером Назаром Яцишиним.

Які стратегічні напрямки співпраці бачите між Hammers Soccer Club та ФК “ЕКОЛЕНД”?

– Нас розділяють тисячі кілометрів та інша культура, але об’єднує усіх футбол, тому хотілось би побудувати міцний міст співпраці та підтримки. Сьогодні клуби підписали Договір про співпрацю, а вже навесні заплановано обмін досвідом між управлінським складом футбольних клубів. У планах є багато ідей, усе відразу зголошувати не будемо:) Та спільні дитячі футбольні турніри, навчання й зустрічі – попереду.

У чому Ви вбачаєте успіх?! І що потрібно зробити, щоб його досягти?

– Засновники клубу – це, в минулому, професійні гравці, які сьогодні ще й успішно знайшли себе у різних сферах бізнесу в Чикаго. Тарас Гуфрій, Назар Трухан, Василь Каретський та Віктор Дем’янів про успіх можуть говорити довго та різнобічно. А ще футбол – це доволі складна гра, вже й тому, що вона завжди має дуже лімітований час: рішення на полі приймаються за лічені секунди і завжди визначають хід гри. Водночас, він дає шанс кожному, хто поважає спорт і натхненно працює. Мрійте про великий успіх і ставте перед собою високі цілі, адже життя – це рух вперед.

Живіть футболом та завжди прагніть перемоги!

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

“Ми навчилися працювати з м‘ячем, грати в пас, забивати голи, боронити ворота, словом — навчилися грати в футбол”. Рубрика “Історії еколендівців”.

Друзі, презентуємо рубрику “історії еколендівців”. В ній ми ділимося враженнями наших вихованців та їх батьків від ФК. Живі й щирі розповіді допоможуть краще відчути нас

Дитячий футбольний турнір “Ecoland Cup – 2023”

Це було гучно, феєрично та крутезно! Традиційно в рамках святкування 6-ого дня народження нашого клубу відбувся футбольний турнір “Ecoland CUP 2023”! Символічно, що з-поміж суперників

Дитячий футбольний турнір “Ecoland Cup – 2022”

24 вересня, в межах святкування 5-річчя нашого клубу, відбувся футбольний турнір “Ecoland Cup – 2022” серед малюків 2016 р.н. Приємні погодні умови дозволили гравцям на

“Ми навчилися працювати з м‘ячем, грати в пас, забивати голи, боронити ворота, словом — навчилися грати в футбол”. Рубрика “Історії еколендівців”.

Друзі, презентуємо рубрику “історії еколендівців”. В ній ми ділимося враженнями наших вихованців та їх батьків від ФК. Живі й щирі розповіді допоможуть краще відчути нас