ВУЛ. М. ГОРИНЯ, 11

м. Львів, вул. М. Гориня, 11 (Сихів)
+38 (067) 650-57-64

ВУЛ. ПЛУГОВА, 12

м. Львів, вул. Плугова,12
+38 (067) 415 77 36

Дмитро Міхеєв: “Потрібно дати шанс українському футболу звучати на світових аренах…”

Дмитре, з якого віку Ви почали займатися футболом? Чи маєте професійну футбольну освіту?

Пригадую, що цілеспрямовано футболом я почав займатися приблизно з 7 років у школі обл. СДЮШОР “Сільмаш”, згодом, у віці 13 років, перейшов у СДЮШОР “Карпати”, в якій здобув повну середню освіту. Так моє захоплення привело мене у професію.

Де Ви продовжили футбольну карєру після завершення футбольної школи ?

Після закінчення СДЮШОР “Карпати”, підписав свій перший футбольний контракт на 3 роки з ФК “Карпати-2”. Згодом,  тривалий час грав у командах Львівської обл. У 2016 році перейшов в команду 2-ї ліги Словаччини “Рімавська-Собота”, а наступних пів-сезону провів у польській команді “К. Новотанець”

 

За цих декілька років закордоном, я зрозумів, що потрібно повертатися додому й підтримувати своїх, дати шанс українському футболу звучати на світових аренах, тому не вагаючись прийняв пропозицію від команди ФК “Самбір”, де успішно граю до тепер.

Нещодавно Ви отримали тренерську ліцензію, чому для старту в цьому напрямку Ви обрали ФК “ЕКОЛЕНД”?

Тренерська ліцензія, насправді, відкриває безліч нових можливостей. Чесно кажучи, пропозицій було багато від відомих львівських шкіл, але свій вибір я зробив на користь саме ФК “ЕКОЛЕНД” і на це є вагомі причини: по-перше, наявність відкритого футбольного поля; по-друге, зручний графік та організація роботи на високому рівні;  по-третє, що теж важливо, молода дружня команда, яка працює на результат, і, звісно, загальна інфраструктура закладу.

Які у Вас враження від перших місяців роботи в ЕКОЛЕНДІ?

Тепер – це і мій футбольний клуб. Враження лише позитивні! Діти дають наснагу! А найприємніше, коли помітні результати, видно “ріст” у футбольному розумінні, як кожної дитини зокрема, так і команди в цілому, підтвердженням цьому є наші досягнення на турнірах.

Де бачите себе у майбутньому? Чи плануєте і надалі розвивати свою майстерність у тренерстві?

Звісно, що свого життя я вже не уявляю без футболу! Буде змога повернутися у “великий” футбол – обов’язково ще пограю! Але тренерську кар’єру я також не планую залишати. До речі, привідкрию вам невеличку таємницю, сьогодні ми в ФК ”ЕКОЛЕНД” докладаємо чимало зусиль, щоб вивести нашу футбольну школу на новий рівень – стати футбольною академією!

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

“Ми навчилися працювати з м‘ячем, грати в пас, забивати голи, боронити ворота, словом — навчилися грати в футбол”. Рубрика “Історії еколендівців”.

Друзі, презентуємо рубрику “історії еколендівців”. В ній ми ділимося враженнями наших вихованців та їх батьків від ФК. Живі й щирі розповіді допоможуть краще відчути нас

Дитячий футбольний турнір “Ecoland Cup – 2023”

Це було гучно, феєрично та крутезно! Традиційно в рамках святкування 6-ого дня народження нашого клубу відбувся футбольний турнір “Ecoland CUP 2023”! Символічно, що з-поміж суперників

Дитячий футбольний турнір “Ecoland Cup – 2022”

24 вересня, в межах святкування 5-річчя нашого клубу, відбувся футбольний турнір “Ecoland Cup – 2022” серед малюків 2016 р.н. Приємні погодні умови дозволили гравцям на

“Ми навчилися працювати з м‘ячем, грати в пас, забивати голи, боронити ворота, словом — навчилися грати в футбол”. Рубрика “Історії еколендівців”.

Друзі, презентуємо рубрику “історії еколендівців”. В ній ми ділимося враженнями наших вихованців та їх батьків від ФК. Живі й щирі розповіді допоможуть краще відчути нас