ВУЛ. М. ГОРИНЯ, 11

м. Львів, вул. М. Гориня, 11 (Сихів)
+38 (067) 650-57-64

ВУЛ. ПЛУГОВА, 12

м. Львів, вул. Плугова,12
+38 (067) 415 77 36

Ще один переможний кубок!

“Жага до перемоги палає в кожному із нас.
Воля до перемоги – питання тренування.
Спосіб перемоги – питання честі”
Маргарет Тетчер

Саме так завершився для команди юних еколендівців футбольний турнір “Кубок здорове місто”, який відбувся у м. Винники. За цю першість футболістам довелося проявити значну силу волі, показати характер та ретельно сконцентруватися на грі. Учасниками поєдинку були 8 дитячих футбольних клубів вікової категорії U7 (2012 р.н.). Команда ФК “ЕКОЛЕНД” потрапила у групу Б, де провела 4 інтригуючі гри. Першими суперниками бірюзових стала команда ДЮСШ Муроване-1, ця зустріч завершилася рахунком 1:1. Запальна гра еколендівців та команди білих (Клуб Лева) додала нашим гравцям ще більшого азарту, адже з рахунком 3:0  перемога дісталася команді ФК “ЕКОЛЕНД”. Трішки похвилюватися змусила гра з командою Рух Винники, адже гра була доволі напружена. Проте позицію вдалося втримати рахунком 1:1. Півфінал між командою бірюзових та білих (Клуб Лева) знову змусив похвилюватися усіх вболівальників, а їх було цього дня чимало адже підтримати молоді таланти прийшли не тільки батьки, але й друзі, знайомі та поціновувачі дитячого футболу. Отож, цей поєдинок завершився нічиєю, з рахунком 1:1, який після оголошення пенальті змінився на 3:2.

 

Нарешті омріяний фінал… Зустріч команд ФК “ЕКОЛЕНД” та Рух Винники завершилася беззаперечною перемогою бірюзових і з рахунком 2:0 команда еколендівців виборола “Кубок здорове місто”.

Ще одне футбольне випробування для талановитих футболістів ЕКОЛЕНДУ відбулося з переможним результатом і все завдяки правильно підібраній тактиці тренерів, запальному командному духу та активній підтримці вболівальників.

“Про цей турнір потрібно не говорити, його потрібно було бачити. Направду, наші хлопці – великі молодці! А тренери клубу настільки добре знають та розуміють наших дітей, у тому числі як, коли і на якій позиції кожен з них може проявить свої таланти. Коли ми виїжджали зі Львова, я дуже хвилювалась. Знала, що Артем, якого ми завжди бачили на полі серед нападників, вирішив грати воротарем. Але свою думку змінила одразу після одного з тренувань, коли побачила список діток, які їдуть на турнір і почула від тренера: “Мета одна – 1 місце”. Саме в цю мить всі сумніви та переживання розвіялися. Якщо наставник вірить в свого учня, то це означає лише одне, що усе буде на висоті. Так і сталось. Наші маленькі футболісти показали, що вони вже зовсім не маленькі. Вони вміють слухати, вміють один одного розуміти з півпогляду. І найважливіше – знають, що вони одна команда.
Гра була дуже цікава і непроста. Та наші хлопці проявили себе сповна і своєю майстерністю показали усім, що є такий Клуб “ЕКОЛЕНД”, який заслуговує на увагу і повагу. А як приємно було чути зі сторони коментарі інших батьків: “Хто грає? Еколенд? Хто такі? Звідки? А вони такі вправні. Вони реально класно грають. Їх футболісти доволі сильні”. Саме тоді, я подивилася на свою дитину іншими очима. Звісно, я завжди знала, що йому подобається футбол, але ніколи не думала, що він стане значною частиною його життя. І найважливіше, я побачила, що йому все виходить. Дякую ФК “ЕКОЛЕНД”, який робить мою дитину щасливою”.

(Уляна Фокшик, мама Миколи)

“Моє враження, як тренера, від турніру “Кубок Здорове місто” лиш позитивне. Залишилися виключно хороші емоції. Все пройшло на високому рівні. Я дуже задоволений нашими маленькими футболістами: вони проявили справжні бійцівські якості та характер у боротьбі з непростими суперниками. І, в результаті, здобули перше місце”.

(тренер Юрій Короляк)

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

“Ми навчилися працювати з м‘ячем, грати в пас, забивати голи, боронити ворота, словом — навчилися грати в футбол”. Рубрика “Історії еколендівців”.

Друзі, презентуємо рубрику “історії еколендівців”. В ній ми ділимося враженнями наших вихованців та їх батьків від ФК. Живі й щирі розповіді допоможуть краще відчути нас

Дитячий футбольний турнір “Ecoland Cup – 2023”

Це було гучно, феєрично та крутезно! Традиційно в рамках святкування 6-ого дня народження нашого клубу відбувся футбольний турнір “Ecoland CUP 2023”! Символічно, що з-поміж суперників

Дитячий футбольний турнір “Ecoland Cup – 2022”

24 вересня, в межах святкування 5-річчя нашого клубу, відбувся футбольний турнір “Ecoland Cup – 2022” серед малюків 2016 р.н. Приємні погодні умови дозволили гравцям на

“Ми навчилися працювати з м‘ячем, грати в пас, забивати голи, боронити ворота, словом — навчилися грати в футбол”. Рубрика “Історії еколендівців”.

Друзі, презентуємо рубрику “історії еколендівців”. В ній ми ділимося враженнями наших вихованців та їх батьків від ФК. Живі й щирі розповіді допоможуть краще відчути нас