ВУЛ. М. ГОРИНЯ, 11

м. Львів, вул. М. Гориня, 11 (Сихів)
+38 (067) 650-57-64

ВУЛ. ПЛУГОВА, 12

м. Львів, вул. Плугова,12
+38 (067) 415 77 36

Football Camp ФК “Еколенд”

Після насиченного шкільного року, літні канікули – це час не лише для відпочинку, але й можливість дітям зосередитись на тренуваннях улюбленим видом спорту. А ще – це нагода спробувати знайти себе, наприклад, у футболі і стати професійним гравцем, або ж залишитися фанатом цього спорту на все життя.

Дитячу енергію спинити неможливо, а літні канікули – це нагода скерувати її у правильному напрямку! Тому, ФК “ЕКОЛЕНД” розробив, і впродовж другого тижня активно втілює авторське літнє супер футбольно-спортивне пришкільне дозвілля.

Життя у стилі “футбол” – основна візія нашого літнього табору. Football Camp від ФК “Еколенд” – це щоденні активні тренування в поєднанні з різноманітними квестами, цікавими знайомствами, футбольними майстер-класами, спортивними іграми, унікальними й захоплюючими екскурсіями. Смачні збалансовані сніданки, обіди та вечері додають кемпівцям сил та невичерпної енергії протягом усього насиченого дня.

Футбольні тренери-наставники проводять щоденні професійні дворазові денні тренування, які передбачають не тільки освоєння технічних вправ, але й відпрацювання різних тактичних схем та елементів для глибшого розуміння стратегії гри. Юні футболісти вивчають основні футбольні терміни рідною та англійською мовами – це важливо, адже їх чекає участь у безліччі міжнародних турнірах.

Щовечора ми аналізуємо футбольні досягнення кожного і розробляємо план тренувань для наступного дня. А це допомагає, у свою чергу, знайти індивідуальний підхід до учасників табору та гармонійно розвивати їх футбольні таланти.

До речі, футбольний табір відкритий для всіх, не лише для вихованців ФК “ЕКОЛЕНД”, але й для учнів з інших футбольних клубів, а також для тих, хто тільки починає свої перші футбольні кроки. Програма табору спланована з акцентом на розвиток і фізичних здібностей кемпівців, і моральних якостей: діти вчаться дружити та підтримувати один одного, перемагати та адекватно сприймати поразку, в чому їм допомагає дружня команда тренерів й наставників.

Football Camp від ФК “Еколенд” – це щоденні нові враження, досягнення та щасливі емоції, якими діти радісно діляться з батьками, повертаючись додому!

Назар Яцишин,
заступник директора Ліцею “ЕКОЛЕНД”
з питань спорту

ОСТАННІ ПУБЛІКАЦІЇ

“Ми навчилися працювати з м‘ячем, грати в пас, забивати голи, боронити ворота, словом — навчилися грати в футбол”. Рубрика “Історії еколендівців”.

Друзі, презентуємо рубрику “історії еколендівців”. В ній ми ділимося враженнями наших вихованців та їх батьків від ФК. Живі й щирі розповіді допоможуть краще відчути нас

Дитячий футбольний турнір “Ecoland Cup – 2023”

Це було гучно, феєрично та крутезно! Традиційно в рамках святкування 6-ого дня народження нашого клубу відбувся футбольний турнір “Ecoland CUP 2023”! Символічно, що з-поміж суперників

Дитячий футбольний турнір “Ecoland Cup – 2022”

24 вересня, в межах святкування 5-річчя нашого клубу, відбувся футбольний турнір “Ecoland Cup – 2022” серед малюків 2016 р.н. Приємні погодні умови дозволили гравцям на

“Ми навчилися працювати з м‘ячем, грати в пас, забивати голи, боронити ворота, словом — навчилися грати в футбол”. Рубрика “Історії еколендівців”.

Друзі, презентуємо рубрику “історії еколендівців”. В ній ми ділимося враженнями наших вихованців та їх батьків від ФК. Живі й щирі розповіді допоможуть краще відчути нас